Verzenden & Ontvangen

Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij verschillende verzendmethodes voor u. Wij streven naar de snelst mogelijke levering.
Wanneer uw bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail met informatie en een track trace nummer van uw pakketje.

  • DPD Uw bestelling wordt bezorgd door DPD, u ontvangt een e-mail met track trace informatie wanneer uw bestelling is aangekomen in het sorteercentrum. Op de dag van bezorging ontvangt u een tijdvak waarin het pakket afgeleverd wordt. DPD bezorgd van maandag t/m zaterdag.

  • Ophalen in Joure in onze showroom in Joure kunt u tijdens onze openingstijden uw bestelling ophalen. U krijgt van ons bericht wanneer uw bestelling klaar staat


Levertijd


Sommige artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Het grootste deel van het assortiment bestellen wij voor u. De levertijd staat per artikel vermeld. Wanneer u in uw bestelling verschillende levertijden heeft kunt u de langste levertijd aanhouden. Bent u iets met spoed nodig of voor een bepaalde datum? Neem dan even contact met ons op, dan zorgen wij dat u zeker bent van een tijdige levering.

Wanneer er ‘Tijdelijk uitverkocht’ staat bij een artikel is het artikel helaas niet op voorraad. Voor meer informatie over de levertijd van een tijdelijk uitverkocht artikel kunt u contact met ons opnemen.

Verzendkosten


Binnen Nederland en Belgie vanaf € 50,- Gratis Verzending!
Onder € 50,- zijn de verzendkosten € 6,50 voor zowel Nederland als Belgie.