Ruilen & Retourneren


Hoe kan ik een of meerdere artikelen Ruilen?


Een of meerdere artikelen ruilen kan eenvoudig en snel. U stuurt de artikelen binnen 14 dagen na de dag van ontvangst retour en besteld via de webshop uw nieuwe artikelen. Hierdoor hoeft u niet te wachten tot de retourzending bij ons is aangekomen en is verwerkt en heeft u het snelst de nieuwe artikelen weer in huis. Afhankelijk van het bestel bedrag betaald u wel of geen verzendkosten. U betaald de kosten voor het terug sturen van de artikelen.

Hoe kan ik één of meerdere artikelen Retourneren?


Een retourzending kan binnen 14 dagen na de dag van ontvangst worden geretourneerd met een ingevuld Retourformulier (herroepingsformulier). Deze kunt u via deze link downloaden. Ook kunt u uw retour aanmelden via het online retourformulier onderaan deze pagina. Houd er rekening mee dat de artikelen in ongeschonden staat, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien is van de originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Verpak de artikelen goed en stuur het binnen 14 dagen na de dag van ontvangst met voldoende frankering terug.

Wij betalen het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending uiterlijk binnen 14 dagen retour. Echter mogen wij wel wachten met de terugbetaling tot totdat de producten zijn ontvangen. Of totdat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. Indien u ons tijdens het retourttermijn vooraf op de hoogte brengt van de retour, dan heeft u vanaf dat moment nog 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk te retourneren."

TIP: Een voordelige manier om uw artikelen retour te sturen is via een DPD Pakketshop, hier kunt u de dichtstbijzijnde DPD Pakketshop vinden. https://www.pakkettenversturen.nl

Hoelang heb ik bedenktijd?


U heeft wettelijk 14 dagen bedenktijd. Dit wil zeggen dat u de bestelde product(en) kunt beoordelen/passen. Net zoals u bij ons in de winkel kunt doen. Bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen herroepen (retourneren). Na het herroepen heeft u 14 dagen de tijd om de retourzending naar ons op te sturen. Let er wel op dat wanneer een product beschadigd is of niet meer als nieuw kan worden verkocht hiervoor kunnen kosten voor in rekening worden gebracht. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de items, dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en de werking van de items vast te stellen. Zorg ervoor dat u de producten binnen 14 dagen na ontvangst of binnen 14 dagen nadat u de overeenkomst heeft ontbonden aan ons retourneert, anders kunnen wij de retourzending helaas niet meer accepteren.

Welke artikelen kunnen niet worden geretourneerd?


Artikelen die op maat zijn gemaakt (conform jouw instructies) vallen niet onder het herroepingsrecht en kunt u niet ruilen of retourneren.

Retourformumlier (Herroepingsformulier)


>>Download hier het retourformulier<<

Naast ons eigen retourformulier mag u ook gebruik maken van het Europese herroepingsformulier.

>>Download hier het Europese Herroepingsformulier<<

Retouradres

Teamkledingonline.nl
t.a.v. Retouren
Ambachtswei 1
8501 XA Joure
Nederland

>>Download hier het retouradres<<


Online Retourformulier

Naas het herroepingsformulier kunt u ook gebruik maken van ons onliner retourformulier. Vul onderstaande gegevens in en stuur uw zending onder vermelding van uw ordernummer retour door bijvoorbeeld de pakbon bij te sluiten.
Ook kunt u kunt gebruik maken van de onderstaande download link, hier kunt u een retouradres downloaden die u eenvoudig kunt uitprinten en op het retour pakket kunt plakken.

>>Download hier het retouradres<<

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

 
Code verversen
Vul bovenstaande code in
Dit veld is verplicht!

* zijn verplichte velden